Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

– Vi har blitt tatt godt imot

God start: Butikksjef Aleksander Lie Alvær synes de har fått en god start. Foto: Daniela Elvebakk Mala

God start: Butikksjef Aleksander Lie Alvær synes de har fått en god start. Foto: Daniela Elvebakk Mala

I november åpnet Coop Extra dørene til sin nye butikk på Eidsvåg. Tre måneder senere er butikksjef Aleksander Lie Alvær godt fornøyd med oppstarten.

– Det sier seg selv at det er krevende å etablere seg for man begynner jo med null kunder og ingen omsetning. Men vi har blitt tatt godt imot og klatret raskt opp til den butikken med nest høyeste kundetilfredshet i hele Coop Hordaland i 2021, forteller Alvær.

Han mener butikken ligger rundt 4000 transaksjoner i uken, og at de dermed er i rute for å nå målet for det første året med drift.

– Vi har ambisjoner om å omsette for 50 millioner, og det er et realistisk mål.

Noen hundre meter lenger nord ligger Rema 1000. Daglig leder, Morthen Hordvik-Hansen mener de har merket at de har fått ny konkurrent, men ønsker Coop-butikken velkommen.

– Det er klart vi har merket at en ny butikk har åpnet, men vi merker det mindre enn vi forventet. Det er mer enn nok plass her for to butikker, så de er hjertelig velkomne sier Hordvik-Hansen.

Også Alvær mener det er rom for begge butikkene, og tror det er kundene som blir vinnerne av at Rema 1000 nå får litt konkurranse.

– Når det er to butikker må man nok levere på et høyere nivå enn man ligger alene, så jeg tenker det er kundene som vinner på dette.

Gå til forsiden ->