Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Egon Åsane svarer: - Restauranten er regionens mest populære

Bare Åsane sin matanmelder har besøkt Egon restaurant. Han ble begeistret for kyllingklubbene, men hadde en god del kritiske bemerkninger til maten.

Vi kontaktet Egon Åsane for en kommentar, og fikk svar fra Dan Robert Halshamn. Han er daglig leder for drift i Norrein Gruppen og Egon Restauranter.

Vi gjengir hele kommentaren her:

«Det er beklagelig at deres matanmeldere ikke sitter igjen med et bedre inntrykk etter deres besøk ved Egon Åsane.

Som regionens mest populære og best besøkte restaurant så mottar Egon Åsane svært mange gjestetilbakemeldinger, og omtrent alle bruker være svært fornøyde.

I dette tilfellet så har vi da bommet på noen detaljer. Dette er beklagelig og dette er nå tatt tak i internt og ryddet opp i.

Egon bruker de beste av norske råvarer. Alle sauser og dressinger er laget av våre egne kokker ved hver restaurant og etter våre egne oppskrifter.

Vi er kjent over hele Norge for vår gode atmosfære, som sammen med vårt store menyutvalg gjør at Egon over hele Norge er godt besøkt.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre gjesteopplevelsen i våre restauranter, og setter derfor stor pris på all den konstruktive tilbakemelding vi får.

Dette blir alltid nøye gjennomgått og forbedringer blir iverksatt.

Må samtidig få berømme vårt lederteam og personale ved Egon Åsane for å ha jobbet seg særdeles godt gjennom to år med pandemi, fram til nå å skulle ta imot mengder med glade gjester som er sulteforet på å kunne spise ute på restaurant.

Håper alle i regionen støtter opp under sine lokale serveringssteder i tiden fremover.»

Gå til forsiden ->