Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Uavgjort mellom Mjøndalen og Åsane

Mjøndalen og Åsane delte poengene på Consto Arena i 1. divisjon i fotball mandag.

Brinder Singh sendte Mjøndalen foran da han satte inn 1-0 etter 33 minutters spill. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Mjøndalen.

Mjøndalen scoret selvmål ved innbytter Matias Belli Moldskred etter 72 minutter. Det ble ikke scoret flere mål før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Kampen endte dermed 1-1.

Det stanset tapsrekken til Mjøndalen, som ikke hadde tatt poeng de siste fem kampene.

Mjøndalens Sivert Øverby og Adrian Aleksander Hansen fikk se det gule kortet. For Åsane fikk Stian Nygard gult kort.

Etter 14 kamper har Mjøndalen 23 poeng, mens Åsane har plukket 14 poeng.

Kampen ble ledet av Harald Røvig Sletner. 1003 tilskuere så oppgjøret.

24. juli er det ny kamp for Mjøndalen. Da møter de Start. Åsane skal måle krefter med Sogndal 31. juli.