Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Hvordan ser ditt klimavennlige liv ut i fremtidens Åsane?

Foto: Fremtenkt

Foto: Fremtenkt

Onsdag 15. september arrangeres det fremtidsverksted i Åsane kulturhus i regi av Fremtenkt, og Arna og Åsane kulturkontor.

Der skal det diskuteres hvordan fremtidenes klimavennlige Åsane bør se ut.

– På dette møtet inviteres åsabuer til å komme med sine forslag til hvordan vi skal kutte utslippene, bevare naturen, sirkulere ressursene og forberede oss på klimaendringene, samtidig som alle som bor her kan leve gode liv, sier Sveinung Sundfør Sivertsen i Fremtenkt i en pressemelding.

Klimastrategien legger stor vekt på at denne omstillingen må skje på en rettferdig måte som ikke øker ulikhetene mellom folk.

– For å få til dette er det viktig at vi innbyggere bidrar der vi kan, i første omgang med å gi innspill til strategien. Hvilke grep kan vi gjøre i egen hverdag, og hvor trenger vi hjelp fra kommunen? Dette er blant spørsmålene som blir tatt opp på verkstedet, sier Aida Rokolj, ved Arna og Åsane kulturkontor i den samme pressemeldingen.

På arrangementet får alle si sin mening i et åpent demokratisk rom styrt av enkle regler. Målet er at innbyggere og kommunen sammen kommer fram til gode løsninger.

Sivertsen understreker at alle interesserte er hjertelig velkomne og lover stor takhøyde, god stemning og engasjerte diskusjoner.

– Vi ønsker alle meninger velkomne, sier han.

Møtet finner sted i Multisalen i Åsane kulturhus 15. september fra 18.00 til 20.00. Deltakelse er gratis, men du må melde deg på. Det gjør du her.

Arrangementet finner sted i Åsane kulturhus 15. september fra 18-20.  Foto: Amalie Nord Hagen (arkiv)

Arrangementet finner sted i Åsane kulturhus 15. september fra 18-20. Foto: Amalie Nord Hagen (arkiv)

Gå til forsiden ->