Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Lønsjtips: Circle K

Foto: Simon Nilsen

Foto: Simon Nilsen

Bare Åsane ankommer Circle K ved Åsane terminal sulten for lønsj.

Jeg kommer inn dørene på denne vakre søndagen og Circle K er full av mennesker.

De har et stort utvalgt av variert «bensinstasjonmat». Mye ferdigpakket smørbrød, en del pizza, samt sitt eget grillutvalg.

Jeg blir møtt av en veldig smilende og hyggelig arbeider som tar min bestilling kjapt.

Jeg bestiller 100 grams Superburger til kroner 65 og en Salami inferno Flatbread til kroner 74.

Jeg får maten og begynner først med burgeren. Kjøttet er dessverre overkokt og mangler krydder og generelt smak. Burgeren kommer med burgerdressing, salat, rødløk, sylteagurk, bacon og ost.

Burgeren er god, den er fullt spiselig, men blir fort litt kjedelig. Heldigvis er det ikke den dyreste burgeren i verden, så man kan ikke forvente så veldig mye.

Salami inferno er et flatbrød fylt med ost og tynne spicy skiver med salami. Brødet er både ubehagelig hardt og mykt. Det gir en ubehagelig tekstur, men det smaker godt. Salamien gir en god piff til brødet, men dessverre er den litt tørr og mangler enten mer ost eller noe form for dressing.

Positivt:

  • Hyggelig service
  • Godt utvalg
  • Gode priser

Negativt:

  • Litt manglende smaker

Oppsummering:

Circle K har et stort utvalg av mat i alle varianter og fasonger. Det er en hyggelig betjening som smiler fra øre til øre. Dessverre bommer de på smakene og tilberedelse av maten, noe som ikke forbauser. Circle K er ikke et dårlig sted for lunsj, men jeg anbefaler ikke å dra hit med mindre man må.

Foto: Simon Nilsen

Foto: Simon Nilsen

Gå til forsiden ->