Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Populært ungdomstilbud skriker etter frivillige

Foto: Privat

Foto: Privat

Nesten 200 ungdommer strømmer hver fredag til Åpen hall i Åsane Arena. Samtidig kjenner de frivillige et behov for å doble antall voksne.

-De siste gangene har vi vært rundt 14 frivillige, men vi trenger å doble antallet, sier Siri Dueland som er blant de frivillige som også er med i styringsgruppen til konseptet.

Arrangørene bak er natteravnen og Åsane Midt i samarbeid med Åsane håndball og FAU på Blokkhaugen skole.

Dueland mener det ikke er bærekraftig slik tilbudet er i dag.

-For at dette skal fortsette som et fast konsept, er vi avhengig av at vi er rikelig med frivillige. Dette for å sørge for en jevn strøm av frivillige, og for at de frivillige vi har ikke skal brenne seg ut.

Det er behov for to voksne for oppsyn i hver hall, samtidig som en frivillig går mellom hallene og andre lager mat i en gratis kiosk.

I tillegg vil det bli behov for organisering av bordtennis eller andre aktiviteter.

Arenaen skal gi ungdommen en trygg møteplass med muligheter for å prøve ut ulike aktiviteter. Tilbudet er også i gang med å utvides for å få til enda flere aktiviteter i fremtiden.

-Er du mellom 23 og 100 år, og har lyst å hjelpe til? Ikke nøl - bli med, skriver de frivillige på Facebook.

Flere som prøvde seg på squash under Åpen hall. I tillegg kan man spille badminton, volleyball, bordtennis, basketball og andre ballspill i flerbrukshallen. Turnhallen er også åpen.  Foto: Privat

Flere som prøvde seg på squash under Åpen hall. I tillegg kan man spille badminton, volleyball, bordtennis, basketball og andre ballspill i flerbrukshallen. Turnhallen er også åpen. Foto: Privat

Gå til forsiden ->