Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Håper på et bra bowling-år: – Dyrt å ha det stående tomt på ukedagene

Jerker og Lena Täpp driver bowlinghallen i Åsane.  Foto: MARTIN HJELLESTAD

Jerker og Lena Täpp driver bowlinghallen i Åsane. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Åsane Bowling & Eventsenter har vært en populær destinasjon i bydelen vår det siste året. Med sine 10 bowlingbaner, biljardbord, shuffleboard, simulatorer, airhockey, og diverse arkadespill, har hallen tiltrukket seg mange ivrige åsabuer etter en tøff tid med pandemi.

Imidlertid har det ikke alltid gått på skinner siden 2017 da daglig leder Lene og Jerker Täpp startet opp bowlinghallen. Nå etter fem innføringsår har de troen på at 2023 blir et bra bowling-år.

– Pandemien satt en stopper for mye av aktiviteten i hallen de siste par årene. Med restriksjoner på antall besøkende og strenge hygienebestemmelser, har det vært en utfordring å holde driften gående. 2022 var et veldig bra år, men vi ser fortsatt et stort potensial for å gjøre det enda bedre i 2023, sier Lene Täpp.

– Hva kan bli bedre?

– I helgene er det som regel fullt hus, men det er dyrt å ha det stående relativt tomt i ukedagene. Så vi håper at åsabuene vil benytte oss i enda større grad i 2023, men samtidig forstår vi at folk generelt har mindre å rutte med enn tidligere.

Jerker sier de også er i tenkeboksen om å etablere et bredere pub-tilbud.

– Vi har vært inne på tanken om å lage en pub-del og vise fotballkamper, men det forutsetter at der foreligger ett større publikums interesse, da det ligger store kostnader knyttet rund dette. Men vi har allerede i dag etablert et område med ca 35 plasser som er isolert ut fra bowlingen med stor bilds TV for dette endemål.

Bowlinghallen holder til i Åsamyrane, i det gamle lokalet til Elkjøp.  Foto: MARTIN HJELLESTAD

Bowlinghallen holder til i Åsamyrane, i det gamle lokalet til Elkjøp. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Gå til forsiden ->