Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

God stemning og pallplass under årets nyttårscup

Foto: privat

Foto: privat

Lørdag 21. januar ble det arrangert nyttårscup i cheerleading i Åsane Arena. Det var hele 585 utøvere fra 11 klubber som deltok. Fra vårt lokale lag, Seahawks cheerleading, deltok ett lag i youth-klassen, og ett lag i junior-klassen. Begge lagene fikk hver sin 3.plass.

– Forventningene vi hadde var at alle skulle ha det kjekt, treffe igjen cheer-venner, og ikke minst stifte nye vennskap. Og at lagene fikk vise seg frem og vist hva de har trent på siden i sommer. Både fra de minste som hadde oppvisning til de eldste som konkurrerte, sier styreleder i Åsane Seahawks, Eva Asbjørnsen.

Ifølge henne blir nyttårscupen bare mer og mer populær

– Vi har hatt denne konkurransen siden 2016 i Bergen, og vi vokser for hvert år med antall utøvere som kommer. Ekstra kjekt er det nå som vi kan arrangere det i egne lokaler som Åsane Arena, sier hun og legger til:

– Og som styreleder i klubben, så varmer det hjertet å se hvilket engasjement det er i klubben, og ikke minst hvor flinke trenere vi har, og utøvere som jobber hardt til denne konkurransen. Jeg er så stolt over å kunne representere denne klubben, sier Asbjørnsen.

Junior-klassen i Åsane Seahawks.  Foto: Privat

Junior-klassen i Åsane Seahawks. Foto: Privat

*Cheerleading er en konkurranseidrett der lagene bedømmes for sine koreograferte show. Rutinene inneholder blant annet pyramider, kast, cheer (som er rop), hopp, turn og stunts. Cheerleading er en lagidrett der alles innsats vektes like høyt og synkrone bevegelser og timing er viktig.

Gå til forsiden ->