Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Politiet tilstede i Fysakhallen: – Har ikke hatt et slikt tilbud i Åsane tidligere

Merethe Toppe sier politiet var tilstede under åpningen av Fysak. Det skal de fortsette å være.  Foto: Politiet

Merethe Toppe sier politiet var tilstede under åpningen av Fysak. Det skal de fortsette å være. Foto: Politiet

Lørdag åpnet endelig Fysak i Åsanehallen. Tilbudet er for alle ungdommer som ønsker drive med aktivitet i egen regi. Her kan du se video fra full aktivitet i hallen dagen før åpning.

Også politiet var tilstede under åpningen av Fysakhallen.

– Det er et kjempebra tiltak, sier politioverbetjent Merethe Toppe til BÅ.

Hallen har blitt tatt godt imot av politiet, som mener det er bra med et tilbud for ungdom utenom de ordinære treningstilbudene. Her kan ungdommen blant annet spille basketball, innebandy, møte nye og kjente fjes, i tillegg til skateramper og eget gamingrom.

Toppe sier hun opplever at slike ungdomstilbud har vært savnet:

– Vi har noen ungdomsklubber rundt om, men det gir ikke det samme tilbudet som det er her. Her er det ganske stort der de kan boltre seg og utfolde seg. Det har vi ikke hatt i Åsane tidligere.

Politiet håper tilbudet blir tatt godt imot og at innbyggerne bruker det. Lørdag sto det kø med ungdom og unger som ønsket å få med seg åpningen.

– Det er helt naturlig at vi har en tett dialog med de som styrer Fysak. Vi forsøker å være tilstede for å prate med ungdommen.

– Dersom det skjer et eller annet som krever politiet sin tilstedeværelse, kan politiet komme fort på banen. Vi går ut av bilene for å ta en prat med ungdommen. Vi ønsker at det går fint for seg, sier Toppe som også legger til at politiet har ukentlig kommunikasjon med de som styrer hallen.

Gå til forsiden ->