Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Gult er ikke alltid like kult

Det var ikke bare solen som var gul i dag.  Foto: MARTIN HJELLESTAD

Det var ikke bare solen som var gul i dag. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Under dagens treningskamp på Åsane Arena haglet det med parkeringsbøter. Hele 24 gule lapper ble skrevet ut.

Én av disse står jeg for.

Jeg parkerte på en plass for El-biler, og gikk så til automaten for å betale. Fra automaten gikk jeg mot stadion, uten å tenke mer over hvor jeg hadde parkert.

Før 2. omgang skulle jeg hente en tjukkere jakke fra bilen, og da oppdaget jeg den gule lappen i frontruten.

Parkeringsvaktene sto fremdeles med bilen, og jeg lurte på hva som var gale- i det jeg innså feilen. Etter at jeg hadde betalt ved automaten hadde jeg så klart glemt å sette bilen på lading.

På et skilt bortenfor står det et skilt med «EL-bil parkering for bilder under lading», og man slipper visstnok å betale for parkering om man lader bilen i tidsrommet man står på EL-plassen.

Det ble dagens første sure eple å bite i, og det andre eplet bet jeg i 45 minutter senere da dommeren blåste i fløyten for siste gang. 0-1 til Brann.

Men kanskje det kommer noe positivt ut av dette? Jeg bidrar i hvert fall til bot-statistikken for 2023, og sjansen er stor for å vinne i år også.

I 2022 ble det nemlig delt ut 1258 bøter ved Åsane Arena, og med det troner p-plassen med en soleklart førsteplass over steder med flest utdelte p-bøter i Bergen i fjor.

Gå til forsiden ->