Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Dette er hendelse fra i går:

Onsdag var preget av ruskjøring og fartsovertredelser. (Arkivbilde)  Foto: MARTIN HJELLESTAD

Onsdag var preget av ruskjøring og fartsovertredelser. (Arkivbilde) Foto: MARTIN HJELLESTAD

Stoppet ruset fører ved Hordvik:

  • Kl. 14.29 mottok politiet i Bergen nord melding fra bilister om en mulig ruspåvirket sjåfør ved Hordvik. Etter å ha lokalisert føreren i 50-årene, ble det utført en alkotest. Testen ga utslag, og politiet har opprettet sak på kjøring i ruspåvirket tilstand i forbindelse med hendelsen.

Branntilløp på Åsane senter:

  • Klokken 18.29 ble nødetatene sendt til Åsane senter etter at en brannalarm ble utløst. Årsaken til alarmen skal ha vært røykutvikling i en mikrobølgeovn. Det er for øyeblikket ingen opplysninger om hva som forårsaket røykutviklingen, og det er heller ikke opprettet noen sak i forbindelse med hendelsen.

Fartsovertredelse på E39:

  • Politiet befant seg bak en personbil på Hesthaugveien da de målte farten til å være 109 km/t i en 80-sone. Bilen ble stoppet, og føreren mottok et forenklet forelegg som følge av den høye hastigheten.

Laserkontroll ved Ervik:

  • Mellom klokken 22.00-22.30 gjennomførte UP en laserkontroll i 50-sonen på Ervikveien ved Tertnes. Det er imidlertid ikke rapportert om noen sjåfører som ble ilagt forelegg som følge av kontrollen.

Ruskjøring på Hesthaugveien:

  • Politiet stoppet et kjøretøy i Hesthaugveien på grunn av trafikkfarlig kjøreatferd. Da føreren ble kontrollert, viste det seg at det var utslag på ruspåvirkning. Derfor ble føreren tatt med til blodprøvetaking for å bekrefte eventuell påvirkning.
Gå til forsiden ->