Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Åsane vant intens thriller mot Bjørnar: – Jækla godt!

Åsane ble gikk opp flere hakk i andre omgang.  Foto: Martin Hjellestad

Åsane ble gikk opp flere hakk i andre omgang. Foto: Martin Hjellestad

Det så ikke ut til å gå Åsane sin vei i derbyet da de lå under med stillingen 12-17 til pause. Imidlertid gjorde pausepraten godt, i tillegg til et keeperbytte. Stillingen sto etter hvert 20-20, og fra det tidspunktet ble det en nervepirrende kamp.

25 sekunder før kamplsutt sto stillingen 31-30 i favør Åsane. Fem sekunder før det ble blåst i fløyten for siste gang i kampen fyrer Bjørnar av et skudd. Keeper Pål Schaltz Kalvenes blokkerer, og blir med det matchvinner.

Keeper Pål Kalvenes kom på banen i andre omgang, og gjorde flere gode redninger.   Foto: Martin Hjellestad

Keeper Pål Kalvenes kom på banen i andre omgang, og gjorde flere gode redninger. Foto: Martin Hjellestad

– Det var veldig nervepirrende fordi kampen svinget veldig. Vi kommer litt dårlig i gang, men så får vi moment i andre omgang. Vi styrer så kampen før vi etter hvert begynner å stresse, og dta dårlige avgjørelser. Vi kommer inn igjen i kampen, og jeg fikk gåsehud når vi gikk opp i ledelsen. Så er det stas å bli banens beste i mitt første derby, smiler keeper Kalvenes.

Også Åsane-trener Ulrik Torkildsen Risberg kaller kveldens kamp nervepirrende.

– Flere på laget hadde sin debut i dag, og det er stort av de unge guttene å levere den kampen de gjør. I en slik tett kamp går de med hodet først og er ikke redd for å satse. Vi tar seieren til slutt, og det er alltid jækla godt, sier Risberg.

Bjørnar ble ledet av tidligere Åsane-trener, Alf Cato Verpeide. Han vant i sitt første derby mot gamleklubben i høst, men i kveld tapte han marginalt.

Det gikk ikke helt veien for Bjørnar-trener Alf Cato Verpeide.  Foto: Martin Hjellestad

Det gikk ikke helt veien for Bjørnar-trener Alf Cato Verpeide. Foto: Martin Hjellestad

– Kampen var tett og intens, akkurat slik det skal være i et lokaloppgjør. I andre omgang mister vi mommentum, og Åsane er mer på hugget. Så syntes jeg vi blir litt feig ut i andre omgang med satsingen fremover som resulterer i enkle feil. Alt i alt synes jeg at begge lag byr opp til dans og at det er god håndballkamp. sier Verpeide.

Gå til forsiden ->