Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Ukens lønsjtips: Baker Brun

- Den ferskpressede appelsinjuicen er frisk, og har akkurat passe mengde med fruktkjøtt, mener matanmelder Simon Nilsen. Foto: Simon Nilsen

- Den ferskpressede appelsinjuicen er frisk, og har akkurat passe mengde med fruktkjøtt, mener matanmelder Simon Nilsen. Foto: Simon Nilsen

  • Sted: Baker Brun Åsane Storsenter
  • Besøkt: 28.05 kl 1230 - 1300

Bare Åsane ankommer Baker Brun klokken 1230 for lønsj.

Baker Brun har bakt ferske brød siden 1893, og holder tradisjonen ved like. Baker Brun på Åsane Storsenter er en fryd. Disken er fylt med vakre og godtluktende bakverk.

Jeg blir møtt av tre smilende ansatte i disken som raskt tar imot bestillingen min:

Flaguette med kylling til kr 120 og ferskpresset appelsinjuice til kr 54.

Flaguette er et rustikt, flatt hvetebrød som er mykt, med bakt mel på toppen.

Flaguetten er fylt med saftig kylling, kål, salat og en dressing. Den smaker veldig bra, og har perfekt lagd flaguettebrød. Det er litt for mye melrester på brødet og det gjør at gjør at det smuler litt for mye utover bordet. Den hadde hatt godt av en raskt pensling.

Det eneste som trekker flaguetten ned, er at den har litt for lite fyll. Man blir mer mett på brød, enn kylling.

Den ferskpressede appelsinjuicen er frisk, og har akkurat passe mengde med fruktkjøtt.

Prisen er etter min mening litt for høy sett i forhold til hva man får igjen for pengene.

Positivt:

  • Hyggelig service
  • Gode smaker

Negativt:

  • Små finesse arbeid
  • Litt stive priser

Oppsummering:

Baker Brun er et godt sted å sitte med for en rask og koselig lønsj, eller for take away. Et pent og rent lokale gjør at det er fint å sitter der, men det er en del høylytt støy fra den travle kjøpesenter-gangen like ved.

---

Simon Nilsen er tidligere kokk. Ukentlig skriver han korte matanmeldelser for Bare Åsane. Han har en variert kokkekarriere bak seg, og har jobbet i restauranter som Maaemo i Oslo, Alchemist i København og Restaurant 1887 i Bergen.

Gå til forsiden ->