Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Ukens lønsjtips: Spiseriet

- Spiseriet er et veldig hyggelig, nytt sted på Åsane Storsenter, mener BÅs matanmelder, Simon Nilsen. Foto: Simon Nilsen

- Spiseriet er et veldig hyggelig, nytt sted på Åsane Storsenter, mener BÅs matanmelder, Simon Nilsen. Foto: Simon Nilsen

  • Sted: Spiseriet Åsane Storsenter
  • Besøkt: 7. juni klokken 1230

Spiseriet er ett av flere spisesteder i Åsane som åpnet under pandemien.

Spiseriet er et veldig hyggelig, nytt sted på Åsane Storsenter. De har dekorert lokalet til å bli en behagelig og pen kafé.

Det er ikke mange gjester når vi ankommer, så vi tar det beste bordet. Vi legger fra oss sakene våre, og går til disken hvor menyen står. Vi blir møtt av en smilende og hjelpsom servitør, som tar imot bestilling vår.

Vi bestiller Fish & Chips til kr 179 og Egg & Bacon-smørbrød.

Vi får kjapt drikke og bestikk til bordet, og like etter kommer maten.

* Sjekk ut Bare Åsane sin matguide til Åsane

Fish & Chips ser veldig pen ut. Pomme frites er riktig stekt og er smakfull.

Fisken kan virke som ikke fersk. Den flaker ikke slik den skal. Den smuldrer mer opp når den skjæres i, men den smaker godt.

Retten kommer med en dip, som kan minne og majones. Her savner vi veldig tartar-sausen som tradisjonelt er med. Grunnen til det, er at man trenger en del syre til maten. Fish & chips er to fete elementer som trenger noe surt for å løfte retten.

Egg & bacon-sandwich ser veldig pen ut. Retten mangler litt smak og krydder. Den blir fort tam. Eggene er litt for mye stekt etter vår smak. Hadde ønsket er god, rennende plomme. Brødet er litt seigt, og kunne ha løftet retten veldig om den ble toastet før servering.

Positivt:

  • Hyggelig service
  • God meny
  • Godt utvalg

Negativt:

  • Mangler smak
  • Mangler teknikk på rettene

Oppsummering:

Spiseriet er en veldig behagelig og varm kafé - et hyggelig møtested for et godt måltid på et travelt kjøpesenter. De mangler litt teknikk på maten for at stedet blir en innertier for lunsj og middag for de vandrende kjøpesenterentusiastene.

---

Simon Nilsen er tidligere kokk. Ukentlig skriver han korte matanmeldelser for Bare Åsane. Han har en variert kokkekarriere bak seg, og har jobbet i restauranter som Maaemo i Oslo, Alchemist i København og Restaurant 1887 i Bergen.

Gå til forsiden ->