Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Er du på jakt etter båtplass i Åsane? Nå er det nesten fullt

Båtsalget har økt betydelig de siste årene, og det merkes på båtplassene. Det er stort sett fullt i båthavnene i Åsane. Men det er fortsatt noen muligheter for å kapre seg en plass. Bare Åsane har kontaktet flere havner i bydelen.

Eidsvåg Båtlag

Båthavnen i Eidsvåg Foto: Eidsvåg Båtlag

Båthavnen i Eidsvåg Foto: Eidsvåg Båtlag

Eidsvåg Båtlag ligger i Koparvika. Per i dag er det 34 stykker som står på venteliste. De største båtene som er bredere enn fire meter må vente i flere år.

- Det er lettere å få plass hvis du har en båt som er mindre enn tre meter. De fleste båsene passer en vanlig daycruiser, som folk flest kjøper, sier webansvarlig Jan Ove Brakstad.

Åstveitvågen Båtlag

Båthavnen på Tertnes Foto: Åstveitvågen Båtlag

Båthavnen på Tertnes Foto: Åstveitvågen Båtlag

Åstveitvågen Båtlag ligger i Vågslien på Terntes. Det er rimelig fullt i havnen nå, og de fleste plassene er privateid.

- Det er mulig å leie bøyeplass, og plass til robåt og kajakk. Det kan være lurt å melde seg inn som passivt medlem i båtlaget, slik at man bygger seg opp ansiennitet. Da vil vi fordele plassene deretter, sier havnesjef Sæbjørn Sæbjørnsen.

Salhus Båtlag

Salhus Båtlag ligger i Salhusvegen. Det er stort sett fullt i båthavnen. Her er det 110 båtplasser totalt og ca. 20 stykker som nå står på venteliste.

- Hvis det er en mindre båt, altså under 30 fot, hender det at vi har en ledig plass fra tid til annen. Bostedsadressen har også mye å si. De som har postadresse 5107 går alltid foran i køen, så følger Mjølkeråen og Tellevik, sier havnesjef Trygve Johansen.

Våganeset Båtlag

Våganeset Båtlag ligger helt nederst på Våganeset på Åstveit. Her er det for tiden ledige plasser.

- I havnen er det ikke like stort trøkk hos oss nå som det var for noen år tilbake. Vi har for øyeblikket ca. 10 ledige båtplasser av 100 totalt, sier styreleder Karin Andersen.

Gå til forsiden ->