Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Ukens lønsjtips: Åsane Grill & Pizza

- Kebaben har en veldig god lefse, den har akkurat riktig tekstur, skriver matanmelder Simon Nilsen. han har vært på Åsane Grill & Pizza og testet kebaben. Foto: Simon Nilsen

- Kebaben har en veldig god lefse, den har akkurat riktig tekstur, skriver matanmelder Simon Nilsen. han har vært på Åsane Grill & Pizza og testet kebaben. Foto: Simon Nilsen

  • Sted: Åsane Grill & Pizza - Åsane Storsenter
  • Besøkt: 12. juni klokken 1230

Åsane Grill & Pizza åpnet dørene sine i 1998, og har siden den tid vært et fast spisested for mange i Åsane.

De har servert kebab, som har vært omtalt som Åsanes beste, og jeg har selv vokst opp med mat fra Åsane Grill & Pizza.

Jeg kommer tidlig på en søndag, og blir dessverre møtt av en medarbeider som ikke smiler.

Jeg bestiller kjapt en Kyllingkebab til kr 133.

Den ble hurtig lagd, mens lokalet blir fylt opp av sultne gjester.

Kebaben har en veldig god lefse, den har akkurat riktig tekstur. Kyllingkjøttet er smakfullt og saftig. Det har hint av varme krydder, som passer veldig godt med den ferske isbergsalaten.

Isbergsalaten gir retten en god krønsj, og overdøver ikke smakene slik mange andre salater ville gjort.

Dressing i kebaben har en søtlig smak, som til en viss grad overdøver de andre smakene, men den tilfører samtidig retten den riktige mengden saftighet.

Kebaben holder høyt nivå, og blir fort spist opp.

Positivt:

  • Gode priser
  • Gode smaker

Negativt:

  • Litt mangel på service

Oppsummering:

Åsane Grill & Pizza er et passende sted for en kjapp lunsj i lokalet, eller for å ta med seg videre. Kebaben kan absolutt anbefales.

---

Simon Nilsen er tidligere kokk. Ukentlig skriver han korte matanmeldelser for Bare Åsane. Han har en variert kokkekarriere bak seg, og har jobbet i restauranter som Maaemo i Oslo, Alchemist i København og Restaurant 1887 i Bergen.

Gå til forsiden ->