Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Ukens lønsjtips: 7 Eleven Åstveit

Foto: Simon Nilsen

Foto: Simon Nilsen

Bare Åsane ankommer 7 Eleven på Åstveit, klar for lunsj.

7 Eleven fikk for noen år tilbake fried chicken servering ved bensinstasjonen.

Nå er slik at 7 Eleven ikke er vide kjent for sine kulinariske måltider. De er mer for raske og lette retter som man skal kunne ta med seg som take-away, og det har de gjort riktig her.

Utvalget er nokså stort, det finnes flere valg.

Det blir bestilt Medium mix til kroner 95, Tilbehør mix til kroner 69, Dressinger til kr 30 og Dirty Fries til kroner 55.

Prisene er ikke stive i henhold til hvor mye mat man får.

Det tar ikke lang tid før maten kommer.

Medium mixen består av kylling nuggets, vinger og egentlig tender filets, men det var noe de ikke hadde denne dagen så jeg fikk flere nuggets. Nuggetsene og vingene har fin krønsj og smaker godt men er dessverre litt tørr alene. Det trengs dipper til.

De har seks dipper å velge mellom, jeg valgte Bernaisé, Aioli og Bourbon glaze. Bernaisén er best og smaker som den skal, samme er Aiolien mens Bourbon glazen er den svakeste og er ikke anbefalt.

Tilbehør mixen består av løkringer, mozzarella sticks og chili cheese. Alle har en fin krønsj, hvor chili cheese trumfer sterkest på smak. Løkringene er slik de skal være og passer perfekt med bernaisé dressingen. Dessverre er mozzarella sticksene er ikke stekt lenge nok, de er faste og har ikke den smeltet osten teksturen.

Dirty fries er den beste retten som består av pomme frites med ostesaus, baconbiter og syltet jalapénos. En grisete rett som metter godt.

Positivt:

  • Godt utvalg
  • Gode priser

Negativt:

  • Litt manglende smak

Oppsummering:

7 Eleven er det riktige stedet i Åsane for å spise usunn fried chicken til en billig penge. Det er ikke anbefalt gå her hver dag men i ny og ne er det lov å skeie litt ut å spandere noen kalorier på seg selv. Smakene er enkle men gode og rommer cravings behovet.

Foto: Simon Nilsen

Foto: Simon Nilsen

Gå til forsiden ->