Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Etterlyser bydelspub i Åsane

Terje Oseberg Askeland etterlyser en bydelspub i Åsane Foto: Screenshot/Privat

Terje Oseberg Askeland etterlyser en bydelspub i Åsane Foto: Screenshot/Privat

Terje Oseberg Askeland mener det er på høy tid det blir etablert en pub i Åsane der lokalbefolkningen kan møtes. Nylig lanserte han ideen på ÅsaneSiden, der han viste til at en kompisgjeng i Fyllingsdalen for to år siden åpnet en pub som går med overskudd.

– Jeg mener det trengs noe slikt i Åsane. Det er en naturlig utvikling med knutepunktsutviklingen, sier Askeland til Bare Åsane.

Han viser til at fortettingen rundt Åsane senter og Horisont kombinert med stabil infrastruktur som bybane kan gi trafikkgrunnlag for en pub.

– Som i Fyllingsdalen, må den være i nær tilknytning til terminal, bybanestopp og lignende.

Askeland tror det er marked for både en og flere barer i Åsane. Om han var litt yngre, kunne han tenkt seg å åpnet en selv, kanskje i samarbeid med flere, slik som «Folk og Røvere» i Skostredet.

– Hadde jeg vært ung i dag, hadde jeg utvilsomt turt å kaste meg i gang med noe slikt. Men nå nærmer jeg meg seksti og AFP glimrer i det fjerne, humrer Askeland, som i alle fall lover å besøke en eventuell pub som åpner.

Hvilken type pub som hadde vært mest gunstig i Åsane, er han usikker på, men en sportsbar mener han hadde vært kjekt.

– Kanskje kunne folk samles der for å se på fotball eller andre idrettsarrangementer. Kostnaden for å ha alle slags sportskanaler er ganske høy, så da kan de som bor i nærheten gå til puben i stedet for å betale for alle abonnementene.

Gå til forsiden ->