Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

– Jeg ønsker å gå foran som et godt eksempel

Det var Linda Knudsen som sto bak den hyggelige overraskelsen. Foto: Privat

Det var Linda Knudsen som sto bak den hyggelige overraskelsen. Foto: Privat

BÅ skrev onsdag om Lene Færø som fikk en hyggelig overraskelse ute på tur med sine to barn. I en gapahuk sto et tent bål, julebrus, julegodteri og en hyggelig nyttårshilsen til tilfeldige turgåere.

«Vær så god! Nyttårshilsen til turgåere», sto det blant annet.

Det viste seg at det var Linda Mork-Knudsen som sto bak den hyggelige gesten.

– Det gleder meg at folk setter pris på det. Meningen er å spre glede, jeg tenker stadig over hvordan vi kan glede andre, sier hun som også er lærer ved Hordvik skole. Tanken var opprinnelig å bruke gapahuken til en uteskole.

Det er heller ikke første gang hun trår til for å glede tilfeldige åsabu.

Dette ble Lene Færø og hennes to barn møtt med ute på tur. "Den største gleden er å gjøre andre glad", står også på et hjerte.  Foto: Privat

Dette ble Lene Færø og hennes to barn møtt med ute på tur. "Den største gleden er å gjøre andre glad", står også på et hjerte. Foto: Privat

– Dette er syvende julen vi har hatt et juletre stående der nede, og vi har alltid hatt hjerter og pepperkaker liggende, sier hun og deler at det også har gitt ringvirkninger:

– Jeg har opplevd at folk legger igjen klementiner, godteri og kaker i gapahuken. Det er hyggelig at folk er med på tenkningen, sier Mork-Knudsen. I tillegg kan turgåerne legge fra seg en hilsen blant annet i deres digitale gjestebok. Den åpnes med en QR-kode.

Dessverre har ikke gapahuken alltid fått varme og glede. Tidligere ble gapahuken utsatt for hærverk og ble totalskadd.

Færø som tipset om saken, synes det er fantastisk at eieren fortsetter å spre positivitet.

Eieren Mork-Knudsen ble først satt ut av hærverket og orket ikke se det. Etter å ha fått hjelp fra foreldre og lærere fra Flaktveit skole til å bygge opp på ny, har gapahuken fått tilbake varmen:

– Men det er dumt å tenke fare. Folk flest er jo snille og greie. Jeg ønsker derfor å gå foran som et godt eksempel og tenke positivt om andre.

Gå til forsiden ->