Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

- Vi vet hvor viktige disse treningsgruppene blir for mange

Foto: Privat

Foto: Privat

I Åsane har det dukket opp et nytt treningstilbud. På treningstilbudet Bli Sprekere, finnes ikke press. Her er det ingen speil, bare instruktører som veileder med treningsprogram, utstyr og musikk.

– Her kan de være seg selv. Dette tilbudet passer for alle, sier Trudi Jemine Aaltvedt som er aktivitetskonsulent i Bedriftsidretten Vestland.

Det populære tilbudet finnes allerede rundt om i landet. I Vestland tilbys styrketimer, kondisjonstimer og hverdagsyoga for hvermannsen.

Det var en tidligere deltaker som etterspurte tilbudet for Åsane.

– Her er alt fra baseøvelser med kroppsvekt, men også introduksjon av vekter for de som har vært der en stund. Instruktørene er kurset i å tilrettelegge for at alle skal mestre og ha det kjekt, sier Aaltvedt og legger til:

Foto: Privat

Foto: Privat

– Det skal bare være kjekt, og det skal gi en litt annen vibbe enn et treningssenter. Tilbudet skal være et lavterskeltilbud som skal nå også dem som ikke liker å gå på treningssenter, dem som trenger en litt annen motivasjon, en fast gruppe og å bli en del av et fellesskap.

Treningen er altså for alle mulige folk i alle aldre. Instruktørene har kunnskap til å også kunne utvikle deltakere videre.

– Vi vet hvor viktige disse gruppene blir for mange. Det er flere som er med år etter år. Her kan de være seg selv, og trene uanstrengt sammen med andre.

Aaltvedt har troen på at tilbudet vil slå an også for åsabuer.

Treningene vil foregå hver onsdag fremover, på Kalvatræet skole.

Her kan du lese mer om tilbudet.

BÅ skal ta en prat med deltakerne.

Foto: Privat

Foto: Privat

Gå til forsiden ->