Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Nå starter bakeriet med søndagsåpent

Øystein Hoff har drevet Bakst & Brygghuset siden 2015.  Foto: MARTIN HJELLESTAD

Øystein Hoff har drevet Bakst & Brygghuset siden 2015. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Bakeriet Bakst & Brygghuset i Industrihuset begynner med søndagsåpent for første gang 12. februar.

Baker Øystein Hoff tror det er et marked for å ha åpent alle dagene i uken:

– Vi ser det er mye folk som handler på Coop som har søndagsåpent, og så er det mange som går tur i området her også. Vi er her på søndagene likevel og lager brød og boller som vi kjører ut i løpet av dagen. Om vi produserer litt ekstra og har én ekstra person på jobb, så er det ikke de store kostnadene, sier Hoff.

BÅ har tidligere skrevet om bakeriet som kom ut av 2022 med en liten økonomisk pluss, men at det kan bli en fare for å stagnere fremover.

– Vi gjør dette med søndagsåpent for å få mer ut av lokalet, og hente inn litt av det som går til strøm og diverse andre kostnader, sier Hoff.

Noe av det første man ser inne på bakeriet er brødene på rekke og rad.  Foto: MARTIN HJELLESTAD

Noe av det første man ser inne på bakeriet er brødene på rekke og rad. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Gå til forsiden ->