Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Åpnet Norges største butikk

Stine Bygdøy har vært butikksjef i fem år, og gledes over enda større butikk.  Foto: MARTIN HJELLESTAD

Stine Bygdøy har vært butikksjef i fem år, og gledes over enda større butikk. Foto: MARTIN HJELLESTAD

På Horisont har butikken Only flyttet inn i de gamle lokalene til Carlings/Bik Bok, som rommer 428 kvm. Med det er butikken blitt til en «Only Megastore», som er den største av sitt slag i hele landet.

Stine Bygdøy har vært butikksjef i kleskjeden i fem år, og er storfornøyd med en dobbelt så stor butikk som det hun tidligere hadde på senteret.

– Jeg er veldig glad for et nytt og stort lokale. Vi flytter fra en 195 kvm butikk, og er nå blitt Norges største butikk. Plasseringen er kjempegod, og vi er ikke langt vekke fra der vi var. Vi elsket det gamle lokalet også, men dette er blitt en mer åpen butikk, sier Bygdøy.

– Hva tenker du om konkurransen fra andre klesbutikker på senteret?

– Jeg veldig overbevist om at dette kommer til å slå an. Vi er blitt tatt veldig godt imot, og jeg syntes vi er en del av en god butikkmiks, sier butikksjefen og legger til:

– Konkurransen med andre klesbutikker er positiv. Vi har ikke helt lik kundegruppe som andre butikker, men på noen felt treffer vi de samme. Da tenker jeg det er et positivt bidrag å bringe flere til senteret.

Mette Nybø var en av de første kundene inn dørene torsdag formiddag. Hun var også begeistret for en større butikk.

– Dette er en flott butikk, og den er ganske mye større enn den gamle. Så jeg skulle jo ønske at jeg fikk lønn i dag og ikke i morgen, humrer Nybø.

Mette Nybø var en av de første kundene innom den nye butikken. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Mette Nybø var en av de første kundene innom den nye butikken. Foto: MARTIN HJELLESTAD

– Du følger med på nyåpninger i bydelen?

– Ja, absolutt. I hvert fall nå med tanke på at jeg har en 15-åring i hus, sier Nybø med et smil.

Det er ikke kun Only Megastore som åpner dørene i dag. Lindex har flyttet inn i Cubus sitt tidligere lokale, men de åpner ikke før i kveld.

– Jeg trodde også at Lindex skulle åpne samtidig, men jeg får heller ta en til tur på senteret i kveld. Det er flott at butikklokalene fylles opp igjen etter en litt «dårlig» januar, sier Nybø.

De ansatte før åpning. Foto: MARTIN HJELLESTAD

De ansatte før åpning. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Gå til forsiden ->