Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Vilt begeistret

Den ene hjorten i Lokketodalen.  Foto: BÅ-leser

Den ene hjorten i Lokketodalen. Foto: BÅ-leser

Onsdag morgen ble en spennende opplevelse for en BÅ-leser som gikk tur med hunden i Lokketodalen i Morvik, da vedkommende kom over to hjort som stod og spiste en grønn frokost. Det er ikke hver dag man får oppleve en slik nærkontakt med dyrelivet, spesielt ikke midt i et boligområde.

Dette er ikke det første tilfellet der hjort har blitt observert i Åsane-området. Det virker som om hjorten stadig oftere befinner seg i nærheten av beboelse, noe som kan skape både glede og bekymring for beboerne.

Det er viktig å huske på at hjorten er et vilt dyr, og at man skal være forsiktig når man kommer over dyret. Selv om det kan være fristende å ta en nærmere titt eller prøve å fôre det, er det viktig å huske på at hjorten kan oppføre seg uforutsigbart og at man skal holde avstand.

Det er også verdt å merke seg at hjorten kan gjøre skade på hager og annen vegetasjon, så det kan være lurt å sikre området rundt huset hvis man har sett hjort i nærheten.

Alt i alt er det en spennende opplevelse å komme over hjort i nærmiljøet, og send oss gjerne bilder til tips@bareasane.no om du kommer over noe spennende.

Gå til forsiden ->
Amalie Nord Hagen, Daniela Elvebakk Mala og Eirik Langeland Fjeld

Tips oss

Skjer det noe der du er? Eller er det noe du synes vi skal skrive om?

Send en e-post til
tips@bareasane.no