Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Magnus og Robert satser på asiatisk trenddrikk i Åsane storsenter

Beklager, denne videoen finnes ikke lenger.

– Vi har kjøpt opp all inventaret og har tatt over fra de forrige eierne. Nå er det Bobatime som gjelder, sier en travel, men tilfreds Magnus Gjerstad (22) fra Osterøy.

Sammen med bestekompisen Robert Aaen (23) kunne de fredag ønske gjester velkommen til den nye butikken i Åsane storsenter.

– I dag har det vært kaotisk. Vi har fylt på varer, lært opp ansatte og har hatt litt uhell med drikkevarene. Men alt ordner seg etter hvert, sier ostringen og smiler.

Sammen driver også den unge duoen Actionzone på Sotra.

Magnus Gjerstad (th) og Robert Aaen satser på bobler og nudler i den nye butikken på Åsane storsenter.  Foto: Anders Totland

Magnus Gjerstad (th) og Robert Aaen satser på bobler og nudler i den nye butikken på Åsane storsenter. Foto: Anders Totland

Investert sparepengene sine

Bobatime selger primært boblete - en drikk som er veldig populært i Asia, men som har blitt trendy i våre trakter det siste året.

For de som undrer: Boblete er en leskedrikk hvor boblene, geleaktige kuler som er laget av tapioka, legges inn bunnen, for så å bli fylt opp med kald eller varm te, kaffe eller andre drikker.

– Jeg ante ikke hva boblete var før jeg investerte i Bobatime, sier Gjerstad, som tidligere var en av landets beste mellom- og langdistanseløpere i friidrett.

- Hvor mye har dere investert i butikken?

– Detaljer vil jeg ikke gi, men en god slant av sparepengene gikk med, sier 22-åringen, som til vanlig jobber på beslagfabrikken Lobas i Lonevåg, på Osterøy.

– De forrige eierne i Tea Fusion fikk det ikke særlig godt til. Hvordan skal dere lykkes?

– Hardt arbeid, god markedsføring, dyktige og smilende ansatte og et bredt utvalg med gode varer, kommer det lynkjapt fra gründer Aaen.

Tapiocakulene fyller bunnen av glasset. Disse kan spises.  Foto: Anders Totland

Tapiocakulene fyller bunnen av glasset. Disse kan spises. Foto: Anders Totland

Duoen har ansatt fire, fem personer, men er på utkikk etter flere medarbeidere, forteller Gjerstad, som i det daglige er produktingeniør hos beslagfabrikken Lobas i Lonevåg.  Foto: Anders Totland

Duoen har ansatt fire, fem personer, men er på utkikk etter flere medarbeidere, forteller Gjerstad, som i det daglige er produktingeniør hos beslagfabrikken Lobas i Lonevåg. Foto: Anders Totland

Magnus Gjerstad er også junior-NM-mester på 5000 meter, og hadde et mål om å satse på friidrett. Slik gikk det ikke.  Foto: Anders Totland (arkiv)

Magnus Gjerstad er også junior-NM-mester på 5000 meter, og hadde et mål om å satse på friidrett. Slik gikk det ikke. Foto: Anders Totland (arkiv)

Gå til forsiden ->