Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Lørdag åpnet de dørene - nå planlegger de å utvide konseptet

Har lager nyansatt Patrick Solberg (20) en av sine første bobate.  Foto: MARTIN HJELLESTAD

Har lager nyansatt Patrick Solberg (20) en av sine første bobate. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Lørdag var en stor dag for Robert Aaen (23) og Magnus Gjerstad (22), da de endelig åpnet dørene til deres nye butikk, Bobatime, på Åsane Storsenter. Butikken er spesielt dedikert til den asiatiske drikken boblete, og de er blant kun tre butikker i hele Bergen som tilbyr denne nisje-drikken.

– Helgen gikk ganske greit, selv om det var en del hektiske timer, sier Aaen.

Mandag formiddag var det imidlertid rolig i butikken, som ikke ifølge Aaen ikke er så overraskende.

– Det er mange som synes det er gøy med en slik nisje, og kundegrunnlaget vårt er i hovedsak den yngre garde, som skoleelever som selvfølgelig er på skolen.

På lørdag åpnet det nyeste tilskuddet til Åsane storsenter.  Foto: MARTIN HJELLESTAD

På lørdag åpnet det nyeste tilskuddet til Åsane storsenter. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Aaen og Gjerstad er imidlertid fast bestemt på å gjøre Bobatime til en suksess, selv om de er klar over at de tidligere eierne av butikken, Tea Fusion, ikke hadde stor suksess. De tror på hardt arbeid, dyktige ansatte og et bredt utvalg av varer.

– I tillegg til bobate er målet å tilby flere spennende varer. Nå holder vi for eksempel på å lage en nuddel-bar. Her skal vi få vannkokere, flere typer nudler og kjøleskap med blant annet egg og seaweed.

Mandag var også den første arbeidsdagen til Patrick Solberg (20), en av de nye ansatte i butikken. Han var veldig spent og glad for å være en del av teamet, og med et smil på ansiktet fortalte han at han ikke hadde smakt bobate før, men var ivrig etter å prøve det.

– Jeg har ikke smakt bobate før, men det er akkurat det vi skulle gjøre når du kom. Jeg er kjempespent, sier han med et smil.

– Så er jeg er veldig glad for at Robert satset på meg, og jeg vet at Boba Cha på lagunen gjør det bra, så vi kommer nok også til å få det til fint, sier Solberg.

Gå til forsiden ->