Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

I kveld møter Tertnes rivallaget: – Ørlite håp om å nå sluttspillet

Ifølge Tertnes-trener Tore Johannesen har de et lite håp om å nå sluttspillet om de fortsetter slik de har gjort den siste tiden.  Foto: John Vint

Ifølge Tertnes-trener Tore Johannesen har de et lite håp om å nå sluttspillet om de fortsetter slik de har gjort den siste tiden. Foto: John Vint

Tertnes Håndball kjemper nå en hard kamp for å kvalifisere seg til sluttspillet i Rema 1000-ligaen, og ligger for øyeblikket på nest siste plass. Med kun fem kamper igjen å spille i sesongen, må de vinne så mange som mulig for å ha en sjanse til å nå åttendeplassen og dermed kvalifisere seg til sluttspillet, som begynner etter serieslutt.

I kveld er det duket for lokaloppgjør mot Fana, og Tertnes-trener Tore Johannesen forventer en jevn kamp.

– Det er alltid ekstra spennende å møte et lag i Toppserien fra samme by. Spillerne kjenner hverandre godt, og det kommer ofte flere tilskuere til kampene. I de to siste kampene har lagene vunnet hver sin kamp med kun ett poeng som skiller, så jeg forventer en jevn kamp i kveld, sier Johannesen.

Tertnes har hatt en utfordrende sesong så langt, men ifølge treneren ser det lysere ut nå.

– I kveld forventer jeg at vi fortsetter med utviklingen vi har hatt de siste kampene. Vi har hatt en del skader og svake prestasjoner tidligere i sesongen, men i de siste kampene har vi nærmest hatt samme lag flere ganger på rad, og vi ønsker å utvikle det spillet vi har hatt videre.

Johannesen skimter et ørlite håp om å nå sluttspillet, men da må de rykke fra ellevte plass opp til åttende plass i løpet av fem kamper.

– Det er fortsatt teoretisk mulig å nå et sluttspill, et ørlite håp. Men det blir veldig tøft.

Kampen mot Fana spilles i kveld i Åsane Arena, og klubben forventer mellom 1000-1500 tilskuere.

Gå til forsiden ->