Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Tre oppdrag på rappen for politiet

Klokka 12 mandag ringte en vekter på Åsane Storsenter politiet fordi en mann i slutten av førtiårene oppførte seg utagerende og aggressiv. Personen er en kjenning av både vekterne og politiet. Politiet rykket ut og bortviste mannen fra senteret, men det ble ikke opprettet sak.

To timer etter fikk politiet melding om at en person hadde blitt frastjålet et kamera av en person i samme område som stakk av i retning Horisont og Åsanehallen. Personen sprang etter, og politiet kom etter hvert til og klarte å ta mannen på fersk gjerning, så kameraet ble gjenforent med sin rettmessige eier. Tyven, en mann i trettiårene, er kjent fra politiet fra før. Han ble bortvist fra området.

I samme tidsrom fikk politiet enda en beskjed om tyveri. Denne gangen var det to personer på en butikk på Horisont som prøvde å stjele varer, men en vekter fikk stanset de før de forlot butikken. Siden de ikke hadde passert betalingspunktet, kunne de ikke anmeldes for tyveri. Likevel oppførte den ene seg ufint og prøvde å kaste en brusflaske på vekteren. Urokråkene forsvant før politiet kom frem, men flaskekasteren blir anmeldt. Politiet har navnet på vedkommende, som er i slutten av førtiårene.

Gå til forsiden ->