Bare Åsane er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer.

Toppe har fått sitt første treningssenter: – Vi kan tillate oss å ligge litt utenfor Åsane sentrum

Distriktssjef Anders Melvær (t.v) sammen med EVO Toppes personlige trenere: Oliver Bottolfs, Mattis Urdal, Bertine Roaldsøy og Kristoffer Øvreås  Foto: MARTIN HJELLESTAD

Distriktssjef Anders Melvær (t.v) sammen med EVO Toppes personlige trenere: Oliver Bottolfs, Mattis Urdal, Bertine Roaldsøy og Kristoffer Øvreås Foto: MARTIN HJELLESTAD

Mandag 20. mars åpnet Toppes første treningssenter. Dette er det 57 senteret til EVO i Norge, og det sjette senteret i Bergen. Senteret er på cirka 500 kvm, og holder til ved siden av matsentralen.

– Hva var begrunnelsen når dere valgte å åpne senter på Toppe?

– Det er litt forskjellige ting til grunn. Vi er avhengig av at det bor folk i området vi åpner et senter, det er førsteprioritet. Så må vi se på konkurransesituasjonen, sier markedssjef Andreas Skjetne og legger til:

Markedssjef Andreas Skjetne. Foto: MARTIN HJELLESTAD

Markedssjef Andreas Skjetne. Foto: MARTIN HJELLESTAD

– Vi har lange åpningstider og litt mindre treningssentre som gjør at vi ikke trenger så stort kundegrunnlag som større treningssentre gjør når man har fullsortiment med saltimer og diverse. Skal du ha et bredere tilbud må man ha mye flere folk. Dette gjør at vi da ikke trenger å ligge inne i Åsane-sentrum, men kan tillate oss å ligge litt utenfor, der det kanskje ikke er så mange mennesker som sogner til, men at det er folk som bor i nærheten.

Treningssenteret er på cirka 500 kvadratmeter.   Foto: MARTIN HJELLESTAD

Treningssenteret er på cirka 500 kvadratmeter. Foto: MARTIN HJELLESTAD

– Har dere et mål om antall medlemmer?

– Ja det har vi. Vi åpnet i dag med over 500 medlemmer, og det er en veldig god åpning for oss. Vi er fornøyd med å at så mange har meldt seg inn på forhånd, så har vi plass til godt over 1000 medlemmer, sier Skjetne.

– Hva skiller dere fra andre sentre?

– Vi er et litt annerledes treningssenter. Blant annet har vi ikke saltimer, som betyr at vi ikke har spinning og zumba, for eksempel. Det gjør at det ikke kommer 30 mennesker her samtidig. Da trenger ikke vi å dimensjonere for at de skal varme opp, eller dimensjonere for at alle de skal i garderoben samtidig. Da kan vi spare litt på totalareal. Så har vi heller ikke resepsjon, da alle fikser egne medlemskap på nett og bruker brikke for å komme seg inn. Det gjør at vi kan bruke mer plass til trening, og ha litt dyrere apparater.

Foto: Martin Hjellestad

Foto: Martin Hjellestad

– Hva syntes du om senterets sluttresultat?

– Jeg er vant med å se bygg som ikke er et treningssenter, der det plutselig er et treningssenter noen måneder etterpå. Sånn var det også her. Første gang du kjører inn her tenker man ikke akkurat at det skal komme opp et flott treningssenter, og vi er veldig godt fornøyd med resultatet.

– Hva tenker du på konkurransen med andre sentre?

– Vi kjenner godt på det i treningsbransjen. Det er en stor konkurranse internt mellom kjedene, men vi håper at vi tilbyr noe nytt og annerledes, som også er bærekraftig. Her i området er det nok ikke så stor sjanse for konkurranse.

EVO holder til ved Matsentralen.  Foto: Martin Hjellestad

EVO holder til ved Matsentralen. Foto: Martin Hjellestad

Gå til forsiden ->